български   english   deutsch
  начало e-mail контакти
За пациентите

Лечението на зъбите и заобикалящите ги тъкани и органи е част от подържането на цялостното здравословно състояние на организма. Най-често срещаните последствия от уврежданията на зъбите и тяхната липса, са непълноценното хранене и болката. Тогава когато заболяванията на ¬зъбите, венците, челюстите, свързващата ги става и другите тъкани и органи на устата и лицето станат по-дълбоки, те причиняват такива заболявания, които засягат цели органи и системи в тяло на човека, т.е. от зъбите страда целия организъм.

Наред с това психолозите, отдавна са установили, че при общуването си хората обръщат голямо внимание на това КАК изглежда и говори техният събеседник. Около 93% от цялата информация се възприема чрез езика на мимиката и жестовете. Обаятелната усмивка и здравите зъби се явяват като един от най-важните фактори при общуването между хората.
Ето защо уврежданията на зъбите и околни тъкани и органи водят до нарушаване на естетиката, смущения в нормалното общуване и от там до понижение на самочувствието и дискомфорт.

Нецеленасоченото търсене на стоматологична помощ може да Ви отнеме значително време и енергия. В Дентални кабинети „Дентакорд” ние вярваме, че най- важната ни задача е да Ви предложим цялостно лечение на съзъбието и околните тъкани от началото до успешния край. Така Дентални кабинети „Дентакорд” поемат отговорност не само за Вашите зъби и Вашата уста, но и за цялостното здравословно състояние на пациентите.

Съобразно нашите възможности ние ще Ви предоставим най-добрите стоматологични съвети и ще подходим индивидуално към всеки конкретен случай. Ние ще Ви предложим разнообразни решения, които да задоволят Вашите високи изисквания и ще Ви осигурим най-подходящото за Вас лечение, съответстващо на правилата за добрата медицинска практика.