български   english   deutsch
  начало e-mail контакти
Предимства на зъбните имплантати

През последните 30 години зъбните имплантати станаха най-ефективният метод за заместване на естествените зъби. Тяхната надеждност, трайност и изключителната им естетика бяха доказани научно с множество изследвания. Тези предимства са:

Изкуствените зъби върху зъбни имплантати изглеждат естествено. Те са много по-красиви от другите протези и придават здрав вид на Вашата усмивка.

Зъбните имплантати Ви подмладяват. Те спират процеса на стопяване на челюстите, който настъпва след изваждане на зъбите, и запазват чертите на лицето Ви.

Имплантатите възстановяват най-пълноценно функцията на изгубените зъби. С тях се храните и говорите по естествено и се чувствате по-удобно.

Лечението със зъбни имплантати не засяга наличните здрави зъби. При обикновените коронки и мостове задължително се изпиляват един или няколко зъба, а изпилената зъбна тъкан не се възстановява – тя е загубена за винаги. При зъбните имплантати това изобщо не се налага.

Със зъбните имплантати се чувствате по-сигурни. Те са здраво захванати в челюстите и държащите се за тях изкуствени зъби са стабилни. Те нямат недостатъците на частичните и целите протези, като подвижност при дъвкане, изпадане на протезата при хранене, говор и смях, възпаление на венците, болки в повърхностно разположените челюстни нерви.

Зъбните имплантати Ви дават самочувствие. С тях никога не се налага да прикривате устата си при смях и говор. С тях можете да се храните с любимите си храни без болки и страх да се окажете в унизително положение. С тях можете да усетите насладата от всяка хапка.

Със зъбните имплантати Вие:

  • Изглеждате по-добре
  • Чувствате се по-добре
  • Живеете по-добре